Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop?

Dat kan natuurlijk altijd. Check hieronder of jou product in aanmerking komt om geruild te worden.

Als je een bestelling hebt geplaatst kan je met je e-mail adres en wachtwoord inloggen op je profielpagina.

Inloggen op je profielpagina

In het dashboard staan je bestellingen en bestelgegevens. Bij de bestellingen staat achter het bestelde product een link naar ‘Ruilen’ of ‘Retourneren’.

Ruilen of Retourneren

Als je hierop klikt verschijnt er een formulier waarmee je het product kunt retourneren of ruilen voor een ander product. Als we het formulier hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk op het verzoek reageren.

Je artikel(en) retourneren of omruilen voor een ander artikel kan binnen 14 dagen na aankoop. Je product dient dan binnen die 14 dagen bij ons retour te zijn. De retour- of ruilperiode gaat dan in na de datum van aankoop. Let hierbij wel op dat producten die buiten de 14 dagen termijn bij ons retour komen, TE LAAT zijn en dus niet meer door ons in behandeling worden genomen.

– Het artikel dat je retourneert dient ongedragen te zijn en voorzien van alle originele prijskaartjes en tags.
– Let op: sale artikelen mogen niet geruild worden.
– Bikini’s en sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen mogen om hygiënische redenen niet geruild worden.

Zodra wij je retourzending binnen hebben, ontvang je uiterlijk binnen 7 dagen het retourbedrag op je rekening.

Wat te doen als je je bestelling wilt terug sturen?
Wil je de bestelling die je hebt gedaan terugsturen? Dat kan. Download hier hier het retourformulier en stuur deze samen met de retourzending naar ons toe.

Retour adres:
My Bajka My Style
Achter het Vleeshuis 42
6211 GS Maastricht

Wij verzoeken je vriendelijk om alle retourzendingen niet gedragen en in originele verpakking terug te sturen.

Mocht je een artikel retourneren dat naar jouw mening enige schade heeft opgelopen, gedragen of niet compleet is. Dan zullen wij van My Bajka My Style jou via de e-mail hiervan op de hoogte stellen en afhandelen.

Heb je zelf een klacht over een artikel dat je van ons ontvangen heeft, is deze bijvoorbeeld beschadigd. Dan verzoeken wij je dit binnen 2 weken na aankoop aan ons kenbaar te maken. Wij zullen je klacht dan verder afhandelen.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over het retourneren van je artikel(en) neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Retourneren of omruilen van je aankoop
Heb je een artikel dat je wilt retourneren of omruilen dat kan binnen 7 dagen na aankoop. Wij geven geen geld retour. Je ontvangt een tegoedbon. Deze dient in een keer voldaan te worden in de winkel.

De retour- of ruilperiode gaat in na de datum van aankoop. Let op: een retourartikel dat na 7 dagen retour komt is TE LAAT binnen en wordt dus niet meer door ons in behandeling genomen.

– Bikini’s en sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen mogen om hygiënische redenen niet worden geruild.
– Sale artikelen mogen niet worden geruild.
– Het artikel dat je retourneert dient ongedragen te zijn en voorzien van alle originele prijskaartjes en tags.

Wij verzoeken je vriendelijk om retouren niet gedragen en in de originele verpakking terug te brengen.


Mocht het zo zijn dat je een artikel retourneert dat naar onze mening enige schade heeft opgelopen, gedragen of niet compleet is dan kunnen wij je retour niet aannemen.


Beschadigde artikelen
Mocht het artikel na aankoop naar je mening beschadigd of niet compleet zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk dit binnen 7 dagen aan ons kenbaar te maken. Na 7 dagen wordt je melding niet meer in behandeling genomen.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over het retourneren van je artikel(en) neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.